halloween 2012

I fredags var det dags för den omtalade & årliga Halloween festen på Nöjes. Kvällen började med smink & hårfix hemma hos mig. Sedan bar det iväg. En bra och rolig kväll som resulterade i två svullna tår, och huvudvärk i två dagar, jotack. Sen en massa mys på hemmaplan. Nu laddar jag inför en lugn och stillsam vecka med lov.
PUSS
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Mitt liv / länka inlägget

   

alot of new

Slängde ihop en hög med nyinköpta kläder. Mycket stickad!! Det behövs när vinter står och knackar på dörren..
GinaTricot.H&M.Ellos.SkoPunkten. Älskar möra färger, grått, grön, vinrött, svart! (Va fult den där ''regnbågs-tshirten'' sticker ut! Men riktigt snyggt till fest!)
/PUSS
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Mitt liv / länka inlägget

   

Där palmerna bor

Hello fellas! Ibland är livet bra alltså. Roligt att man kan känna så över små saker. Men man ska vara glad över det man har och det man får, innan man kan gå miste om det.
 
Har näst intill flyttat hemmifrån.. Pendlar fram och tillbaka från Karlstad till Deje. De funkar!! Något annat roligt och berätta? Att allt flyter på som det ska.. Jobbar (snart) två jobb, pluggar som en gnu, vi har bokat studenresa. Det blev Turkiet, Alanya! Detta blir min fjärde gång till turklandet. Men jag klagar inte! Älskar Tukiet. Jag åker även på min andra förkylning under ca 1 månad... KUL! Idag drog även jag, Bosse, Maggan och Lillemor till Örebro, Marieberg köpcentrum. Fick mig en grå stickad-tröja, nitboots (ska visa dom!) och en massa smycken, såklart. Får bli bättre på att uppdatera, men så säger jag ju jämt..
 
Ha det så bra så får vi se när jag hör av mig igen!
/ Följ mig på instagram, malingustafssson heter jag där. Uppdaterar mer där än här. PUSS
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Mitt liv / länka inlägget

   

Ny hårfärg

Ja, såhär ser jag nu mera ut! Hoppas allt är bra med er. Mycket har hänt i mitt liv sedan jag senst uppdaterat. Men det får tas längre fram. Laddar inför en ny vecka. Stor kram!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Mitt liv / länka inlägget