resfeber

ååhååå! nu är det fasen inte alls långt kvar tills vi ska dra till flygplatsen. kl fem har vi sagt att vi ska mötas där. jag har pirr i magen, för jag har såå höga förväntningar på resan. det kommer bli fett. det vet jag redan. jag längtar otroligt efter att få ligga och steka i solen. älskar det! så nu är väskan så gott som packar, det är typ handbagaget som ska fixas klart bara. det är så nära nu. himla skönt! kommer sakna allt här hemma men snälla Malin, du ska vara borta en vecka och det lär bli en ffffeeeeeeeeetttttt vecka. GRYMT! vi är 14 tjejer som åker så det blir kanon. uppdaterar mer imorgon, dags att fixa ögonbrynen! hahaha
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Mitt liv / länka inlägget

   

studentresa


det ser ju lovande ut!!! fasen va skönt det ska bli. imorgon blir det att packa det sista! på lördag får jag lov att raka benen osv...

snart hemma i Karlstad, borta bra men hemma bäst!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

mat och kaffe




hej igen från bussen mot Karlstad! nu va stockholmsvistelse slut för denna gång. men kommer säkert snart tillbaka. bra två dagar kan jag säga! helt underbar kväll igår. jag är meeeer än nöjd. så nu är vi alltså påväg hem, är i Karlstad runt halv nio.

hoppas ni haft en bra vecka. för det har jag haft. och imorgon är det fredag vilket också betyder en dag kvar till Turkiet. wiiie längtar efter ordentlig värme. kram hörs kanske senare!

(två bilder från dagen - hotellfrukosten och på min latte från ett café)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

the mrs. Carter tour 2013







kort sagt: jag kan inte fatta att jag stått några meter ifrån Beyoncé och typ två meter från hennes hennes mamma!!! hahah helt jävla sjukt! jag har inte insett att jag såg Beyoncé live, de känns som en musik video bara typ... nej de kommer ta rrt tag att smälta detta. tog inte så många bilder utan filmade mest!

IM THÉ HAPPIEST GIRL IN THE PLANET!!!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

hotellet




tjena! jag och min broe Emelie sitter på vårat fräscha hotellrum! Vi ska snart ta tunnelbanan mot globen men vi har knäppt upp några cider, så vi slappar lite. hörs från globen. puss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

bikinilinje



hej igen! allt bra med er? ni fattar säkert att allt är prima med mig! heeeelt underbart. denna vecka är ju äckligt perfekt! haha!! nåja, eftersom jag drar till Turkiet på lördag så har jag luggit ute när solen tittat fram men jag har också solat solarium, som den soltorsk jag är! älskar att vara brun. kolla bikinilinjen då? den börjar synas, men lär se bättre ut efter Turkiet hoppas jag. just nu är de 31 grader kl tolv där (en timmes tidsskillnad) så de ser lovande ut. nej snart framme i Stockholm! kram hörs sen
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

nu börjar resan...

mot Stockholm och Beyoncé!! här kommer vi. jag är så jävla taggad så det är sjukt. detta är en dröm, jag ska få "träffa"/ min idol liksom!!!! hur sjukt är inte det? ska ta så mycke bilder som möjligt. vi sitter på bussen mot Stockholm. ha en bra dag, everyone!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

löpning, gym och powerwalk


ja ni, idag har jag tränat mycke! började träningen med 20 min uppvärmning i form av löpning sedan vidare och köra axlar och bröst! som gick bra men bröst delen får jag jobba på en del. när jag hade gymmat klart blev det en rask promenad till stan, tog omvägar för att min buss inte skulle gå på de närmaste 40 minuterna iallafall! så det var skönt, har rört på mig ordentligt idag!!

så nu är jag påg till Karlstad. är redo inför imorgon! fasen var roligt det ska bli. BEYONCÉ och globen, here we come!! ett minne för livet. ååh!!

ska hem och greja det som jag ska ha med mig sen sola lite och träffa Anton. ha en bra kväll, ni lär bli uppdaterade imorgon. kram
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

bagheera

wiiho! nu är dom äntligen här! mina nya skor. så finathalieskogh och framför allt SKÖNA. Jag håller just nu på att gå in dom. sen ska jag äta lite sedan inviga de på gymmet om en stund. kram!!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

blueblue as thé sky


såhär såg jag ut idag. de var varmt ute!! men nu är de skuggigt och jag hamna inne. firat morsdag med paket och blommor samt serverat henne godmat. bra dag! nu ska jag börja varva ner lite. kram på er!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

vecka 22


hej på er! nu tror ni väl att jag är gravid för att jag skrev v 22 som rubrik. haha! men så är inte fallet.... ska skriva hur min kommande vecka ser ut - mest för min egna skull. jag gillar att ha ordning och reda. så för ett tag sen köpte jag ett vanligt skrivblock son jag gjorde.om till kalender. gjorde egna rutor och linjer. där i skriver jag aaaaaallt mellan himmel och jord som berör mig. vilket är kanon! för jag är en väldigt rörig person (ni som känner mig vet att jag kan lova två saker men bara utföra en, för att jag glömt bort den andra...) haha! så den är perfekt för mig. skriver typ in: jobb, när jag ska lämna in skolarbeten, alla student & bal grejer. osv! skit bra är sen, kan ta kort och visa er någon dag.

min vecka:
måndag - LEDIG, växla pengar, betala räkningar (kul....) och andra ärenden.
tisdag - LEDIG, fixa de mesta inför turkiet
onsdag - Beyoncé!!
torsdag - hem ifrån Beyoncé!
fredag - allt ska vara klart inför resan!
lördag - raka benen, halv åtta går flyget till Turkiet!!!!!
söndag - TURKIET

det ser ut som en jävligt bra vecka om jag får säga det själv!!!!!!!!!!! gött.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

mellanmål

kolla vilka härliga färger mitt mellanmål innehöll idag! hallon, blåbär, björnbär med keso. smaskigt.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

jobb

godmorgon! sitter på jobbet och slänger i mig en kaffe innan det är dags att jobba vidare. kör på till kl två idag! även imorgon, sen ska jag lägga mig i solen om jag hinner innan de blir molnigt. för ikväll ska vi inviga nya grillen för då ska vi grilla. såå gott. annars allt bra med er? här är det finfint. jag inväntar lön så jag kan växla pengar!!!! wiihooo en vecka kvar. längtar ihjäl mig. det ska bli så skönt. ha en bra daaaag så kanske vi höra senare.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

resultat

hej!! här kommer en resultat bild på allt mitt slit. som jag skrivit tidigare så är jag verkligen inte klar! har en bit kvar tills jag når mina mål men jag är ändå nöjd över min prestation hittills. det är synd att jag inte vägde och mätte mig från start för då kunde jag gett er siffor också men de syna tydligt på foto också! tack alla som stöttat mig. stor kram!!!

before and now
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

20/5-2013

hej på er. allt bra? med mig är allt finfint. ser fram.emot denna veckan. vet inte exakt varför! det händer ju inte direkt nått super kul.. Stockholm imorgon med klassen, studiebesök och så. sen på fredag ska vi köpa grejer tiöl flaket vilket också är roligt. men NÄSTA vecka!! då ni - då är det en super glad Malin som kommer blogga. för då är de Beyoncé och Turkiet som gäller!!!!!!! gaaaah lycka. så denna vecka ska jag packa det sista.

ha en bra dag, nu ska jag återgå till skolan. kram


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

me today





såhär ser jag ut idag! ballerina - hm, väska - från turkiet, skinnväst - gina. väskan och skinnvästen matchar fint!! ha en bra dag, everyone

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Alanya


ååh det ser bra ut än så länge! men känner jag Turkiet rätt så kommer dom att öka i grader. men såhär ser det ut i dagsläget. GÖTT! väskan är packad och klar.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

vad bjuder dagen på?


godmorgon på er. hur står det till? här är allt bra. ligger och stärcker på mig i sängen så det blir nog snart frukost. vädret är ju kanon så jag vill ut och sola!!!! det vore himla skönt att bättra på brännan.

annars idag ska vi en sväng till gymmet och köra lite eftersom jag missade tre dagar ifrån.gymmet under veckan. så idag får det bli biceps och triceps! och vi avslutat dagen med plugga..vad ska ni göra idag?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

glass vid sjön


Anton och jag köpte igår en varsin glass och gick till sjön alldeles intill och satt där en bra stund. det var så härligt väder, nästan lite kvaft! hör rykten.om att det ska komma åska och det tror jag vore skönt så det lättar i luften.lite.

ikväll ska jag köra min farmor och hennes man till en middag och sen hämta dom. annars ska vi nog grilla ikväll och det ska bli så gott!! ha en bra kväll folket. kram
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

vandring och övernattning




godkväll. vi är ute på bonäsudden och har vandrat hit! de va ca 9 km har jag gått höra. skönt de, haha. nu ska vi mysa runt brassen och har nyss käkat korv! så inatt sover vi här i ett tält. vi är alla brudar ifrån klassen så det är roligt!! lär inte bli många timmars sömn inatt. så ska bli skönt att komma hem imorgon, duscha och sova ut! ha en bra kväll.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

tack för allt stöd

the happiest girl on the planet
godkväll på er. jag vill bara slänga in ett stort TACK. har fått en hel del kommentarer på bloggen här (som jag inte kommer publicera, de är resonliga) och några på facebook! det värmer när man får respons. precis som många säger så är folk avundsjuka på att någon annan lyckas. de kan inte glädjas åt andra! bara några korta ord som: bra kämpat, sånt kan göra en glad i flera veckor. folk är roliga ibland. och vet ni vad? era negativa ord och eran bitterhet gör bara att jag kommer fortsätta.. ni får mig bara ännu mer motiverad. fattar ni inte det? säg någon positivt istället så coolar jag ner med instagrammandet, HAHA - skämt och sido. jag är INTE färdig med min träning, jag ska längre! eventuellt ska jag leta upp någon tävling som passar mig som jag kan joina. men som det ser ut nu så är det stenhård gymträning som gäller. och snart kommer mina springskor som jag ska göra många långa löprundor i! längtar. 
 
men i alla fall så handlar inte mina bilder och alla inlägg, om mat & vad/hur/när jag tränat, om bekräftelse. visst, självklart är det roligt med respons. men jag tränar bara för min egna skull. för att jag ska må bra, för att jag ska vara nöjd med mig själv och för att nå mål i livet. jag lägger ut sakerna för att själv påminna mig själv hur grym jag är och vad mycket mer jag kommer att kunna göra längre fram, att jag kommer bli starkare och eventuellt hitta någon tävling som passar mig.
 
ni som är så negativa med er själva - ta tag i erat liv och va inte avundsjuka som ni nu verkar vara. fixa erat liv själva. ingen kommer göra det åt er. för det är himla tråkigt att få höra massa negativt hela tiden. en dag kanske ni själva står där och har lyckats med något men inte får någon respons alls. tänk er för!! 
 
sen detta med att gå bakom ryggen är nog bland det värsta jag vet. säg det negativa till mig istället då. det är en sån jävla liten mesig sak att hänga upp sig på - att jag lägger upp för många mat & träningsbilder och att ni tycker jag skryter om det. haha hör ni själva hur roligt det låter? allt ni säger kommer fram tillslut ändå. jag får reda på det och vet ni vad - jag bara skrattar åt er för ni motiverar mig ännu mer. imorgon kanske det kommer upp träningsbilder eller varför inte på maaaaat!!
 
ska avrunda med att säga tack igen, roligt att man får stöd, har folk som håller med en OCH ATT JAG MOTIVERAR, gymt ju! guldvärt. jag vet att folk är avundsjuka men ville bara ta upp detta för det har pågått länge hos fler än bara mig. det är rent skitsnack som pratas. skärpning för fan. godnatt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Mitt liv / länka inlägget

   

stolt

hej på er. har fått höra att några av er därute är lite trötta på mina träningsbilder på instagram och även här. MEN de hörreni skiter jag fullständigt i.. jag är så jävla glad att jag började med lchf och stenhård gymträning! för vet ni vad? de ger resultat och jag tar liksom 130 fucking kg i benpress - det trodde jag aldrig för tre månader sen. så dra åt skogen med er, ni som tycker dom är töliga. sluta följa mig då för fasen!! för de första så lägger jag upp vad jag vill, hur och när jag vill. för det andra är jag så stolt att min "super"kropp äntligen börjar ta form/ komma tillbaka. att jag kan se resultat. mina jeans blir för lösa och den där tighta tröjan ser bara ful ut på mig. det är med ren stolthet som jag visar upp min kropp faktiskt! tråkigt bara att jag inte kan dela min glädje och stolthet med vissa av er.

ni kan ju räkna med en och annan bikinibild från Turkiet sen! haha herregud vilka knepiga människor det finns. fyfan alltså..

påtal om benpress så ökade jag i antalet reps igår! värmde upp på 90 kg och ökade med tio i taget. sen va vi där igen - på 130 kg, tittade på Anton och han bara svarade: kom igen! detta klarar du! tog ett djupt andetag och tryckte upp kilona fem gånger. hämtade andan och gjorde fem till! gött. men igårkväll efter träningen så kände jag mig ändå pigg i benen. ja kunde ha kört fler reps eller ökat nått kilo bara.

en del säger typ: oooj tar du 130 kg?!! de är mycket. - ja för mig är det mycket efterson jag aldrig tränat i denna typen av träning förut. men för andra är det inte tugnt. så är det ju.

men jag ber er! håll era åsikter för er själva.. låt mig skryta om mina små framgångar. tack på förhand, hateeers!!



K O M M E N T E R A (1)
publicerat i / länka inlägget

   

kamben

gårdagens middag! fyfasen va gött. ja käkade ett grillat kamben men god marinad på de - beasås, majs, tomat och gurka! ååååh sommar kom nu så man kan grilla. fyfan va gött detta va. ujujuj. tips!! såhär ska en LCHF tallrik ut. fast man kan ha med keso också.

gööööttt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

countdown

15 dagar kvar till Beyoncé
18 dagar kvar till Turkiet
27 dagar kvar till balen
30 dagar kvar till studenten

åååååh! fyfan va jag längtar.. slutet på Maj - början på Juni kommer bli bäst! åh älskar livet. fyfan va underbart. detta är jag värd, för fan vad jag har slitit med pengar, jobb, träning och SKOLAN!!! ni får säga vad jag vill men jag vet att jag förtjänar att unna mig lite! att må gött och slappna av. puss på er som ställer upp och stöttar mig LOVE

ena lakanet på blivande flaket!!!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

the typical studentlife


hahaha såhär ser de ut när en student jäktar för att hinna vara på alla ställen. träna, handla, sola och hinna med plugg! igår va de en låååång dag.. men nu är det en ny dag. skönt! strax iväg för att köra ben igen. önska mig lycka till!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget