want to wake up by your sidehej hopp! här skriver nu en helt slut Malin.. skola + jobb. så snart går ögonen i kors på mig. hoppas allt är bra med er iallafall!
helgen blir skapligt lugn. lite festligheter på fredag sen lite IKEA shopping på lördags samt massa plugg!

nåja! jag lägger mig i sägen och läser veckorevyn för att varva ner. kramar på er!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

dröm

en dröm jag har är att få se Beyoncé live! skulle göra mitt liv fullbordat. den.som fixar de är bäst. tack å adjöken
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

toga temagick inget vidare med att ha en vit månad. haha i helgen blev de blir vin å rosé. nåja... yolo!! haha. snart studentfest igen den 28e feb. hoppas det blir fett. tydligen toga tema - vilket jag tycker känns b!! ska inte komma å klä ut mig i jävla lakan. närru nått annan klädsel får de bli!

ha de bra. krammn
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Årsresume?

Ska man följa strömmen och slänga ihop en kort resume av året. Skrev i bloggen, den 1/1-12, att det året skulle bli bra. Det skulle bli vad man gjorde det till - med & motgångar! Men om jag tänker efter så har det flögit förbi. Har hunnit med massor. Fått extra jobb på hemtjänsten,fyllde 18, festat, tagit körkort, festat, festat lite mer, gått ur tvåan på gymnasiet, åkte till Bulgarien, jobbade hela sommaren sedan tog jag å en kompis flyget till Turkiet i två veckor. Jag började trean på höstkanten och träffade även Anton fram i Oktober, bokade studentresa till Turkiet med brudarna, tog tag i skolan och gick iväg på praktik på sjukhuset i KD efter som sex veckorna tog jag jullov. Firade julafton hemma och sedan nyår i KD. Vilket bra år. Några höjdpunkter blev det allt.
 
Ser fram emot fler studentfester, resor, jobbande, att ta studenten.. Vet bara hur det ser ut fram till augusti, sedan kan vad som helst hända! Framtiden ser oviss ut. Man vet aaaaaldrig vad som kan se. Dock ser jag bara positivt på det.
 
Som sagt. En årsresume kommer när jag fåt tag i min dator. Kram på er.
 
Bjuder på en bild från blondtiden..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Mitt liv / länka inlägget

   

i detta nubakishäng med gosen till the big bang theory! mys
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget