Ni frågar - jag svarar!

FRÅGA: Hur gör man för att lägga in bara själva låt utan video?

SVAR: Det är faktiskt välldigt enkelt. Så jag ska visa det nu.

1. Sök på den låt du ska ha och osv..

2. På högersidan eller under videon ska det finnas ett litet fällt där det står ''Webbadress'' & ''Bäddra in'' Det finns även som ett litet kugghjul bredvid..


3.
Kilcka på den (som här är blåmarkerad på bilden) och kopiera. Det ska stå width = 320 eller 480 och även height = 295 eller 265. I Detta faller var videon större än den ofta brukar vara. Men det går så fint att ändra!
PS 1.  Kolla lite extra så att du får rätt stl på videon genom att ha den minsta.
 

Den rutan finns i samma fällt där du har kompierat din kod. Valt färg.
PS 2. Ska du välja färg för du det INNAN du har kompierat koden och tagigt in den i HTML koden.

4. Efter att du har kopierat den raden så lägger in den i din HTML. Som du har i en nytt inlägg. Den finns bredvid den ikonen som du klickar på när du ska lägga in en bildn. Till höger om den ikonen finns en liten ikon där det står med blåa bokstäver HTML. Klicka där och höger klicka på att du ska lägga in det som du har kopierat i föregående punkt. 


5. Efter att du har klistrat in koden i HTML-rutan så ska du nu ändra värdena. Dvs så att du inte får en bild på ditt klipp.

Såhär ser det ur för mig:
Det tjockmarkerade ska du ändra, finns fyra st.

<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JNjO0Busqog&hl=sv_SE&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JNjO0Busqog&hl=sv_SE&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>

Nu ska du ändra så det istället blir:

<object width="320" height="25"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JNjO0Busqog&hl=sv_SE&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JNjO0Busqog&hl=sv_SE&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="32" height="25"></embed></object>

Då får du såhär sedan sådana klipp:



Skulle du vilja ha längre klipp gör du på samma vis. Fast du tar inte bort width 480



OSB! För att inte få någon bild så ska det alltid stå 25 vid height.

Har nå frågor, är det bara att ställa dom. Om detta var för krångligt så gå in HÄR.
Ha en fin måndag!


KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: